Uvjeti dostave

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 40,00 eura s PDV-om za narudžbu zamjenskih tinti i tonera*,

*dostava se iznimno naplaćuje 4,00 eura + PDV ako narudžba uključuje neke od artikala, a nisu naručene zamjenske tinte ili toneri u visini 40,00 eura s PDV-om:

  • original toneri
  • original tinte
  • papir A4
  • registratori

Naknada za preuzimanje pošiljke, dostavnom službom, iznosi 0,80 eura +PDV (1,00 s PDV-om).

Rok isporuke unutar Hrvatske je 1-3 radna dana. Osim za otoke i mjesta pod posebnim režimom dostave. Za dostave koristimo kurirsku službu DPD, raspored dostava možete preuzeti ovdje.

Hitne isporuke na području Zagreba (isti dan od narudžbe, za narudžbe zaprimljene do 11h) naplaćuju se od 7,00 eura + PDV, bez obzira na iznos narudžbe.

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti u MOJTONER.COM, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

  • na broj telefona: (01) 3704 515
  • na e-mail adresu: toner@moj-toner.com
  • na adresu: Mojtoner Internet trgovina, Radnička cesta 27, 10 000 Zagreb.

NEZAPRIMLJENA POŠILJKA

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja putem e-pošte toner@moj-toner.com ili obrasca za kontakt kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke.

NADOKNADA TROŠKOVA ZA VRAĆENU POŠILJKU

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku.

Poslane pošiljke se ne mogu otkazati i kupac snosi nadoknadu troškova za otkazivanje poslane pošiljke.

Dostavu vršimo isključivo na području Republike Hrvatske.