Izjava o privatnosti

ADLER GmbH d.o.o. se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja, i sl.).

ADLER GmbH d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici ADLER GmbH d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

ADLER GmbH d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.

Podaci koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama, i sl.), ADLER GmbH d.o.o. ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

ADLER GmbH d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave, i sl.) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti ADLER GmbH d.o.o.. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, ADLER GmbH d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shop-a ADLER GmbH d.o.o. te na sve stranice unutar naše domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na našu domenu te za koje ADLER GmbH d.o.o. nije nadležan niti odgovoran, kao i za stranice koje naša stranica ne prikuplja i putem kojih ne obrađuje podatke korisnika.

Osim u  slučaju elektronske narudžbe, ADLER GmbH d.o.o. u drugim slučajevima neće kupcu slati elektronske poruke ukoliko na to kupac nije izričito pristao.