Servis printera

ADLER GmbH - Vaš pouzdani partner za uslugu servisa za sve vrste pisača, uključujući Canon, HP, Lexmark, Ricoh, Oki, Xerox, Epson, Brother, Samsung, Konica Minolta, Kyocera i mnoge druge marke.

Kao vodeći pružatelj usluge servisa za pisače u Republici Hrvatskoj, ADLER GmbH je posvećen osiguranju da vaši pisači uvijek rade besprijekorno. Naš tim visoko kvalificiranih tehničara ima bogato iskustvo i stručnost u popravcima i održavanju svih vrsta pisača, bez obzira na marku ili model.

Naša usluga servisa obuhvaća sve aspekte popravka i održavanja pisača. Bez obzira trebate li popravak problema s tiskanjem, zamjenu dijelova, čišćenje, kalibraciju ili bilo kakve druge usluge, možete se osloniti na našu stručnost. Koristimo najnovije dijagnostičke alate i tehničku opremu kako bismo osigurali brzu i preciznu popravku vaših pisača.

Naša prednost je brza i pouzdana usluga. Naš tim je uvijek spreman reagirati na vaše zahtjeve i pružiti hitnu podršku kada je to potrebno. Uz to, koristimo samo visokokvalitetne rezervne dijelove kako bismo osigurali dugotrajnost i pouzdanost vaših pisača.

S povjerenjem nam možete povjeriti održavanje i servisiranje svih vaših pisača. Naš cilj je osigurati da vaši pisači uvijek budu u optimalnom stanju, što će vam omogućiti neprekidno tiskanje i smanjiti potencijalne prekide u poslovanju.

Obratite se ADLER GmbH-u za vrhunsku uslugu servisa za sve vrste pisača. Kontaktirajte nas danas i osigurajte dugotrajan i besprijekoran rad vaših pisača.

 

KONTAKT ZA SERVIS:

servis@adler.hr

TEL 0-24h: 095 2494-207