*Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn
Info telefon:
01/2452-703
  1. 1
  2. 2

Recenzija: Printer HP laserJet M12W

 

Printer koji savršeno odgovara kućnom uredu ili uredu u kojem se nalazi maksimalno 3-5 osoba, a evo i zašto je to tako.

Više o tome

Znate li kako izgleda najbolji printer za kućnu upotrebu?

 

Proteklih dana zaprimili smo veći broj upita vezano uz najbolji printer za kućnu upotrebu. Kako bi vama olakšali izbor, detaljno smo obradili temu kućnog printera te donosimo najvažnije informacije o uređaju ali i koja sve tinta je potrebna.

Više o tome

Kada birate životni prostor sigurno imate listu uvjeta kojima se vodite kako bi on najbolje odgovarao
vašim potrebama.
Svjesni ili ne, vi ste zvijezda svog radnog mjesta i radni prostor također treba zadovoljiti određene
uvjete da posao obavite pri vrhu produktivnosti.

Više o tome

Bez obzira koliko je uspješna vaša tvrtka, uvijek postoje dodatni načini kako biti još uspješniji, profitabilniji i efikasniji. Jedan od tih načina je da mislite na zaštitu prirode i da budete „eco-friendly“, a uz to možete uštedjeti na tekućim troškovima poslovanja. Sve više proizvođača nude ekološke inačice svojih proizvoda i usluga, uz napomenu da je sve je veće korištenje upravo takvih ekološki prihvatljivih rješenja. Zbog toga nema razloga da se ne potrudite i napravite napravite svoj eko-frendly ured! Evo nekoliko prijedloga i savjeta s kojima možete započeti.

 

Više o tome

Sudjelovanje na sajmovima, konvencijama i izložbama su među najboljim marketinškim opcijama za upoznavanje novih ljudi i potencijalnih klijenata, no još jedna od opcija koja staje rame uz rame ovom načinu reklamiranja i promoviranja vaše tvrtke su promotivni materijali koje korisnici i klijenti vole. No, među mnoštvom tvrtki koji koriste ovaj način promocije kako se izdvojiti? Vaša tvrtka bi trebala učiniti nešto posebno i zanimljivo kako biste se izdvojili iz mase malih tvrtki koji su već uhodani sa ovim načinom marketinških kampanja.

Više o tome

Iako živimo u digitalnom dobu, još uvijek nismo u potpunosti u mogućnosti raditi bez papira. Uredski materijal i pribor su i dalje neophodni za obradu bilo kakvog zadatka na poslu. Osim poboljšanja produktivnosti, uredski pribor i predmeti su nešto što svaki administrativni radnik mora imati. Bilo da opremate svoj prvi ured ili preuređujete svoj aktualni, ovaj popis će vam pomoći da u vašem uredu imate svu potrebnu opremu, namještaj, tehnologiju i pomagala kako bi vaš posao tekao glatko i bez dodatnih stresova.

Više o tome

Bez obzira da li trebate pisač za dom ili ured, važno je odabrati onaj pravi tako da odgovara vašim potrebama printanja. Kako bismo vam pomogli u odluci naveli smo par značajka prema potrebama korisnika i razliku između laserskog i inkjet printera.

Više o tome

Vječita dilema kupcima da li kupiti zamjenski toner ili original toner za njihov printer. Zaključci kao “Original boje su preskupe” i “Zamjenske boje štete mom pisaču” su stvar prošlosti. Ovdje očito postoji mnogo više od toga, stoga smo vam odlučiti dati dovoljno informacija da se vidi u čemu je zaista razlika između originiralnih i zamjenskih tonera i što je dugoročno isplativije.

Više o tome

Kupnja osnovnih školskih potrepština i pribora je financijska glavobolja za mnoge roditelje ne samo u Hrvatskoj, već i cijelom svijetu. No, važno je znati da ne morate potrošiti malo bogatstvo svake godine. Donosimo vam par savjeta kako biste opremili vašeg školarca i uštedjeli nekoliko kuna.

Više o tome

U želji da održimo visoku razinu kvalitete i zadovoljimo najviše standarde ispisa, našu ponudu smo proširili EU obnovljenim tonerima.

Naši EU toneri proizvedeni su u Europskoj uniji i imaju sljedeće certifikate kvalitete izdane od Njemačkog zavoda DQS

  • ISO 9001:2008 za proizvodnju u skladu sa sustavom upravljanja kvalitetom
  • ISO 14001 : 2004 + COR1 : 2009 za proizvodnju u skladu sa sustavom upravljanja okolišem 
  • ISO 19752 / 19798 i ISO 24711 kojim se potvrđuje sukladnost sustava upravljanja kvalitetom i okolišem u proizvodnji tintnih i laserskih uložaka za pisače

Te su proizvedeni u skladu sa EMC Direktivom 2001/108/EC i nose CE - oznaku

Više o tome
  1. 1
  2. 2