Uvjeti dostave

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 250,00 kn.

Sve narudžbe na području Zagreba isporučuju se idući radni dan (za artikle na lageru označeno kao dostupno odmah).

Rok isporuke unutar Hrvatske je 1-2 radna dana. Osim za otoke i mjesta pod posebnim režimom dostave. Za dostave koristimo kurirsku službu DPD, raspored dostava možete vidjeti na ovom LINKU

Dostava se iznimno naplaćuje iako je narudžba veća od 250,00 kn ako se u narudžbi nalaze artikli u kategoriji papirne konfekcije za koje se dostava naplaćuje po težini u tablici niže.

Cijena dostave iznosi 29,00 HRK za područje Republike Hrvatske.

          Kategorija

                  Težina

                    Trošak dostave

  Papirna konfekcija

                  0-31kg

                       BESPLATNO

  Papirna konfekcija

                31-62kg

                         29,00 HRK

  Papirna konfekcija

  svakih sljedećih 31 kg

                       +29,00 HRK

 

Hitne isporuke na području Zagreba (isti dan od narudžbe, za narudžbe zaprimljene do 11h) naplaćuju se 50,00 HRK, bez obzira na iznos narudžbe.

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti u MOJTONER.COM, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

  • na broj telefona: (01) 2452-703
  • na e-mail adresu: toner@moj-toner.com
  • na adresu: Mojtoner Internet trgovina, Rakitnica 2, 10 000 Zagreb.

NEZAPRIMLJENA POŠILJKA

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja putem e-pošte toner@moj-toner.com ili obrasca za kontakt kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke.

NADOKNADA TROŠKOVA ZA VRAĆENU POŠILJKU

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku.

Poslane pošiljke se ne mogu otkazati i kupac snosi nadoknadu troškova za otkazivanje poslane pošiljke.

Dostavu vršimo isključivo na području Republike Hrvatske.