Novosti - Najbolji printer za kućnu upotrebu na akciji
*Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn
Info kontakt:
toner@moj-toner.com

Najbolji printer za kućnu upotrebu na akciji

Najbolji printer za kućnu upotrebu je mali laserski printer marke koja je pouzdana i prošla test kvalitete, a zbog svoje veličine ne zauzima puno prostora i ima, naravno, razumnu povoljnu cijenu (ali i povoljnu cijenu tonera).

Upravo Xerox Phaser Model 3020 printer za kućnu i poslovnu upotrebu, popularni i kvalitetni američki brand osnovan još 1903.godine (preko stoljeća proizvodnje printera) se pokazao baš idealnim za tu svrhu i to sa brzinom ispisa od čak 10 stranica u 30 sekundi.

Oni koji traže najbolji printer za fotografiju vjerojatno se neće odlučiti za pisač Xerox Phaser 3020 zbog činjenice da se radi o printeru koji printa u crnoj boji odnosno ne koristi se kao printer u boji. Ali zato svi koji traže najbolji printer za kućnu upotrebu, sa niskim troškom ispisa, te brzi ispis stranica printer Xerox Phaser 3020 je točno to što ste tražili! Mogućnost korištenja tonera velikog kapaciteta gdje možete dugo i bezbrižno printati, kao i uštede prostora zbog malih dimenzija dodatno će Vam olakšati svakodnevicu!

Cijena laserskog printera Xerox Phaser model 3020 trenutno na akciji iznosi 455,20 kn + PDV. U cijenu je uključena i besplatna dostava. Za kupovinu kliknite na LINKViše o besplatnoj dostavi pogledajte na linku.

Također ovaj laserski printer možete koristiti i bežično putem Wifi spajanja, Google Clouda, a možete isprintati naravno i klasično žičanim putem. Svi korisnici iPhone, iPad i iPod touch uređaja mogu se također direktno spojiti na pisač putem funkcije AirPrint. Ukoliko tražite hp printer ili 3d printer predlažemo da pratite našu ponudu i preplatite se na naš newsletter jer i tu pripremamo iznenađenja.

Za sve koje žele sigurnu kupovinu i kvalitetu, ali bez velikih troškova printanja preporučamo uz kupovinu printera Xerox Phaser 3020 kupnju zamjenskih tonera Adler® koji su iznimno kvalitetni i dosta pristupačna alternativa originalnim tonerima.

Cijena preporučenog zamjenskog tonera Adler® je 99,20 kuna plus PDV. A za navedenu cijenu možete isprintati i do 1500 stranica gdje je cijena printa jedne stranice 0,08 kuna.

Za video pregled izgleda i korištenja printera pogledajte Moj-toner uputu i kliknite na ovaj link (video printer za kućnu i poslovnu upotrebu Xerox Phaser 3020 izgled i korištenje).

 

PREPORUKA ZAMJENSKOG TONERA (zamjenska boja za printer)

 Prilikom kupovine printera često se ne uzima u obzir cijena tonera a one znaju puno premašiti planirane iznose. Stoga se pitanja „Gdje kupiti kvalitetan toner za printer?“ i još više „Gdje kupiti povoljno boju za printer?“ kasnije često nameću i kao važniji faktor. Traženja printera po najnižim cijenama može rezultirati da kasnije skupo plaćate cijenu printera odnosno tonere.

Korištenjem zamjenskih tonera, koji se razlikuju od originalnog prvenstveno u proizvođaču odnosno činjenici da zamjenski toner nije napravljen od istog proizvođača marke printera za koji koristite toner, koristite jednako funkcionalne i pouzdane tonere kao i kod originalnih tonera. Čak je upitno i jesu li originalni toneri uopće bolji odabir od zamjenskih tonera, ako se naravno radi o kvalitetnim zamjenskim tonerima.

Ono što je sigurno razlika je to da su zamjenski toneri povoljniji. Međutim nisu baš svi zamjenski toneri preporučljivi, jer oni lošije kvalitete mogu čak i uništiti printer. Preporuka je stoga kupovati zamjenske tonere provjerene kvalitete. Korištenjem Adler® tonera koji posjeduju certifikate jednakovrijednim originalnim proizvodima pouzdanost i dugovječnost printera je osigurana.

Kako bi mogli omogućiti svojim kupcima najbolje za optimalnu i razumnu cijenu mi smo se zato odlučili za preporuku Adler® zamjenskih tonera koji su već dugo na tržištu i rezultirali su prepoznatljivošću i povjerenjem među kupcima. 

Na Adler® zamjenske tinte omogućavamo garanciju u periodu od 12 mjeseci odnosno godine dana od datuma izdavanja računa. Više o garanciji pogledajte na linku.

Dakle, bilo da uzimate originalne ili Adler® zamjenske tonere, i dalje vodite računa da kupujete tonere od provjerenih trgovaca koji posjeduju potrebne certifikate kako ne bi izostala kvaliteta na koju ste navikli i na koju računate kod svog printera.

UPUTA ZA PROMJENU TONERA

Za video pregled zamjene tonera u printeru Xerox Phaser 3020 kliknite na ovaj link

Natrag na novosti