Novosti - Dodatno uštedi uz Zabine kartice
*Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn
Info kontakt:
toner@moj-toner.com

popust 

 

Veselite se uz Zabu i Moj-toner na proslavi 10. rođendana webshopa www.moj-toner.com. Platite jednokratno Mastercardom ili Maestro karticom Zagrebačke banke i ostvarite 10 % popusta na kupnju zamjenskih tinti i tonera! Popust vrijedi samo od 1. do 31.12.2019.!

KOD ZA POPUST: 10MOJTONER

Provjerite ponudu tinti i tonera na www.moj-toner.com i stavite željeni proizvod u košaricu, upišite kod za popust u košarici i odaberite navedeni način plaćanja te će se cijena automatski sniziti za 10 % u PayWay sustavu.

Popust se obračunava na cijenu prikazanu u webshopu www.moj-toner.com i vrijedi samo za zamjenske tinte i tonere od 01. prosinca 2019. do 31. prosinca 2019.!

*Napomena: Popust od 10 % Zagrebačke banke (Mastercard i Maestro kartice) obračunat će se tek u sigurnom sustavu plaćanja PayWay prilikom kupnje u webshopu Moj-toner.

 

Želite li i vi postati korisnik kartica Zagrebačke banke kliknite na ovaj link, unesite podatke u obrazac te ugovorite sastanak u najbližoj poslovnici. Mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku! 
Ne zaboravite, za svako plaćanje Mastercard i Maestro karticama Zaba vas daruje nagradnim
MultiPlusCard bodovima.

Natrag na novosti