Novosti - Dodatno uštedi uz Zabine kartice
*Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn
Info kontakt:
toner@moj-toner.com

 Dodatno uštedi uz Zabine kartice

 

Završili su godišnji odmori i vraćaš se poslovnoj rutini. Znaš da te čeka puno posla i gomila isprintanih papira, ali Moj-toner je tu da ti olakša povratak u poslovne klupe!

Plaćaj jednokratno Mastercardom ili Maestro karticom Zagrebačke banke na www.moj-toner.com i ostvari 10% popusta na kupnju zamjenskih tinti i tonera!

Provjerite ponudu tinti i tonera na www.moj-toner.com i stavite željeni proizvod u košaricu, odaberite navedeni način plaćanja i cijena će se automatski sniziti za 10 % u PayWay sustavu.

Popust se obračunava na cijenu prikazanu u webshopu www.moj-toner.com i vrijedi samo za zamjenske tinte i tonere od 26. kolovoza 2019. do 08. rujna 2019.!

 

*Napomena: Popust od 10 % Zagrebačke banke (Mastercard i Maestro kartice) obračunat će se tek u sigurnom sustavu plaćanja PayWay prilikom kupnje u webshopu Moj-toner.

 

Želite li i vi postati korisnik kartica Zagrebačke banke kliknite na ovaj link, unesite podatke u obrazac te ugovorite sastanak u najbližoj poslovnici. Mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku! 
Ne zaboravite, za svako plaćanje Mastercard i Maestro karticama Zaba vas daruje nagradnim
MultiPlusCard bodovima.

Natrag na novosti