Novosti - HUAWEI Bluetooth Speaker AM08
*Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn
Info kontakt:
toner@moj-toner.com

HUAWEI Speaker AM08 - ljepota labuda, glas ptice pjevice

 

Huawei AM08

Najnoviji zadatak, pisanje recenzije i isprobavanje Huawei Swan prijenosnog bluetooth zvučnika kojeg smo dodali ponudi raznih gadgeta na našem webshopu dočekala sam s oduševljenjem. Više je razloga:

• Moj mali prijenosni bluetooth zvučnik otkazao je poslušnost, što je bilo i za očekivati jer i nije bio najkvalitetniji te je došlo vrijeme za kupnju novog.
• Ljubiteljica sam raznoraznih gadgeta, koji mi služe poslovno i za zabavu.
• Korisnica sam Huawei P9 smartfona i bilo bi lijepo u kolekciju dodati i spomenuti zvučnik.

Najprije su me interesirale specifikacije proizvoda, a potom dizajn i upotrebljivost.

HUAWEI - novi igrač među elitom

Huawei, kineska kompanija, koja posluje u više od 170 zemalja svijeta. Strelovit uspon doživjela je u posljednjih nekoliko godina u prodaji smartphone-a i popela se u top pet brendova na svjetskom tržištu. Zanimljivo je kako svojim proizvodima i uslugama opslužuju više od jedne trećine svjetske populacije. Huawei je najpoznatiji po Android pametnim telefonima. Ipak, njihova ponuda je raznovrsnija. Jedan od njihovih posljednjih gadgeta je upravo Huawei Swan prijenosni bluetooth zvučnik (AM08).

ZvukHuawei AM08

AM08 nije dizajniran da bude samo lijep dodatak na Vašem stolu već je osmišljen u okruglom dizajnu kako bi pružio odličan surround zvuk u 360 stupnjeva. Kvaliteta zvuka pojačana je korištenjem neodimijskih magneta, koji pomažu u stvaranju prirodnog zvuka. Čip za Bluetooth je CSR Bluetooth 4.0 i moguće je spojiti dva uređaja u isto vrijeme te podržava konekciju u krugu 10 m. Maksimalna glasnoća doseže do 83dB, što je popriličan kapacitet za ovakve dimenzije. Za usporedbu, glasnoća prometa srednjeg inteziteta je otprilike 80dB.

Zvučnik ima ugrađeni mikrofon pa ukoliko su Vam ruke zauzete nečim zanimljivijim od držanja smartphone-a na uhu, na njega možete usmjeriti pozive i obavljati razgovore. U tom slučaju preporučena udaljenost od zvučnika je 60 cm. S vrlo jednostavnim sustavom tipki na vrhu nudi mogućnost lakog upravljanja, od uparivanja uređaja, primanja/završavanja poziva do pokretanja i pauziranja audio sadržaja.

Dizajn

Huawei Swan (labud) prijenosni zvučnik, kao što mu samo ime govori, dizajnere je podsjećao na labuda. Međutim, moja prva asocijacija na njegov izgled bila je „je li ovo nekakav križanac Enterprisea iz Zvjezdanih staza i Zvijezde smrti iz Ratova zvijezda“.

Huawei AM08Zvučnik je izrađen od sjajne plastike za koju sam sigurna da može izdržati uobičajeno rukovanje. Posebno je simpatično postolje s gumbima spojeno „labuđim vratom“. Na gornjoj strani zvučnika nalaze se kontrolni gumbi, osjetljivi na dodir, vidljivi čak i u mraku. Gumbi svijetle crveno, dok bluetooh gumb naravno svijetli plavom bojom. Gumbi su lijepo dizajnirani i praktični, ali sve komande možete kontrolirati i direktno s mobitela ili tableta. Na dnu uređaja nalazi se off/on prekidač i led svjetlo, koje svijetli narančasto/crveno pri punjenju te microUSB utor za punjač.

 

 

Kućni ali i za party

Nakon razgledavanja, stigao je čas isprobavanja. Kolege i ja stavili smo youtube play listu i raspalili na najjače. Iznenađujuće, za ovako male dimenzije zvuk je poprilično glasan i jasan, iako bez zavaravanja ne očekujte da će Vam od basa popadati pločice u kupaoni, zvuk je prirodan i dosta glasan za ovako male dimenzije.

Presuda

Lijep dizajn, prirodan i jak zvuk s obzirom na dimenzije, Huawei AM08 zabavan dodatak u kuhinji, kupaoni, parku ili vozilu. Ako tražite solidan zvučnik malih dimenzija, kojeg se nećete sramiti staviti na stol te želite da Vam nešto svira u pozadini i stvara atmosferu dok se zabavljate s društvom, Huawei AM08 nudi Vam najbolju vrijednost za uloženi novac.
Huawei AM08 mene je osvojio i dodala sam ga svojoj kolekciji gadgeta. Svidio se i kolegama na poslu pa se isprobavanje u uredu pretvorilo u mali uredski party. Ukoliko ga i Vi želite, kupnju možete obaviti putem našeg web shopa moj-toner.com, a kada ste već tamo pogledajte i Gadget kutak. Tko zna možda Vam još nešto „zapne za oko“.

HUAWEI Speaker AM08 možete kupiti na moj-toner.com

Tehničke karakteristike Huawei AM08

Tip: Bluetooth zvučnik
Materijal: plastika
Boja: bijela
Zvučnik: da
Mikrofon: da
Glasnoća: 83db max
Bluetooth: Bluetooth 4.0, support A2DP1.2, HFP1.6, HSP1.2, AVRCP1.4
Radna udaljenost: oko 10m
Utori: MicroUSB
Tipke: da
Potencijalna snaga: 1.8W
Output: 4.75V-5.25V
Vrijeme punjenja: oko 3 sata
Radni kapacitet: oko 4 sata
Standby kapacitet: oko 24 sata
Dimenzije 8.3 * 8.3 * 8.0cm
Masa:250g

Natrag na novosti