Mojtoner.com
*Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn
Info telefon:
01/2452-703
  1. 1
  2. 2

Tinte ili toneri? Riješimo dilemu i uštedimo.

Ni vi niste sigurni što je pravi izbor za vas? Dakle, mnogi nam potrošači postavljaju jednako pitanje da li je pravi odabir za njih laserski ili inkjet printer? Odabir smo vam pokušali olakšati u prošlom članku gdje smo analizirali prednosti i nedostatke i jednih i drugih.

Sada ćemo se pozabaviti razlikom između tonera i tinti te Vam olakšati izbor.

Više o tome

UZ SVAKU NARUDŽBU IZNAD 300,00 kn POKLANJAMO VAM BLUETOOTH ZVUČNIK!

Naručite minimalno 300,00 kn bilo kojih proizvoda iz naše ponude i na Vašu adresu stiže i ovaj poklon!

MOJ-TONER bluetooth zvučnik s radiom i handsfree funkcijom!

Samo za najbrže, dostupno do isteka zaliha!

Više o tome

Vodič za kupnju printera - istražili smo kako odabrati najisplativiji model ovisno o vašim potrebama

Odabir pravog printera može biti prilično zbunjujući. Postoji toliko mnogo različitih modela namijenjenih različitim korisnicima te odabir odgovarajućeg može biti izazov.

Analizom najpopularnijih potrošačkih pisača i usporedbom njihovih najboljih karakteristika s onim što vam je potrebno, pokušali smo Vam pomoći u pronalaženju pravog printera za Vaš ured ili dom.

Više o tome

Recenzija: Printer HP laserJet M12W

 

Printer koji savršeno odgovara kućnom uredu ili uredu u kojem se nalazi maksimalno 3-5 osoba, a evo i zašto je to tako.

Više o tome

Znate li kako izgleda najbolji printer za kućnu upotrebu?

 

Proteklih dana zaprimili smo veći broj upita vezano uz najbolji printer za kućnu upotrebu. Kako bi vama olakšali izbor, detaljno smo obradili temu kućnog printera te donosimo najvažnije informacije o uređaju ali i koja sve tinta je potrebna.

Više o tome

Kada birate životni prostor sigurno imate listu uvjeta kojima se vodite kako bi on najbolje odgovarao
vašim potrebama.
Svjesni ili ne, vi ste zvijezda svog radnog mjesta i radni prostor također treba zadovoljiti određene
uvjete da posao obavite pri vrhu produktivnosti.

Više o tome

Bez obzira koliko je uspješna vaša tvrtka, uvijek postoje dodatni načini kako biti još uspješniji, profitabilniji i efikasniji. Jedan od tih načina je da mislite na zaštitu prirode i da budete „eco-friendly“, a uz to možete uštedjeti na tekućim troškovima poslovanja. Sve više proizvođača nude ekološke inačice svojih proizvoda i usluga, uz napomenu da je sve je veće korištenje upravo takvih ekološki prihvatljivih rješenja. Zbog toga nema razloga da se ne potrudite i napravite napravite svoj eko-frendly ured! Evo nekoliko prijedloga i savjeta s kojima možete započeti.

 

Više o tome

Sudjelovanje na sajmovima, konvencijama i izložbama su među najboljim marketinškim opcijama za upoznavanje novih ljudi i potencijalnih klijenata, no još jedna od opcija koja staje rame uz rame ovom načinu reklamiranja i promoviranja vaše tvrtke su promotivni materijali koje korisnici i klijenti vole. No, među mnoštvom tvrtki koji koriste ovaj način promocije kako se izdvojiti? Vaša tvrtka bi trebala učiniti nešto posebno i zanimljivo kako biste se izdvojili iz mase malih tvrtki koji su već uhodani sa ovim načinom marketinških kampanja.

Više o tome

Iako živimo u digitalnom dobu, još uvijek nismo u potpunosti u mogućnosti raditi bez papira. Uredski materijal i pribor su i dalje neophodni za obradu bilo kakvog zadatka na poslu. Osim poboljšanja produktivnosti, uredski pribor i predmeti su nešto što svaki administrativni radnik mora imati. Bilo da opremate svoj prvi ured ili preuređujete svoj aktualni, ovaj popis će vam pomoći da u vašem uredu imate svu potrebnu opremu, namještaj, tehnologiju i pomagala kako bi vaš posao tekao glatko i bez dodatnih stresova.

Više o tome

Bez obzira da li trebate pisač za dom ili ured, važno je odabrati onaj pravi tako da odgovara vašim potrebama printanja. Kako bismo vam pomogli u odluci naveli smo par značajka prema potrebama korisnika i razliku između laserskog i inkjet printera.

Više o tome
  1. 1
  2. 2