Mojtoner.com
*Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn
Info kontakt:
toner@moj-toner.com
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Najbolji tintni / inkjet printeri


Printate svega nekoliko dokumenata ili tekstova tjedno koji sadrže slike? S vremena na vrijeme želite isprintati kvalitetnu fotografiju ili pozivnicu za rođendan vašeg djeteta? U potrazi ste za kvalitetnim printerom u boji ili možda multifunkcijskim printerom za vaš ured u kojem ćete imati objedinjene funkcije printanja, skeniranja i kopiranja? Ukoliko je vaš odgovor na jedno od prethodnih pitanja potvrdan, a pritom ne želite potrošiti mnogo novca za kupovinu printera, onda je inkjet (tintni) printer najbolji izbor za vas. Uz pomoć inkjet printera dobit ćete fotografije izvanredne kvalitete kao i tekstualne dokumente s veoma dobrom rezolucijom.

Više o tome

Najbolji zamjenski toneri

Je li zamjenski toner dobar izbor za moj printer ili bih ipak trebao kupiti originalni? Kakva je kvaliteta zamjenskog tonera u odnosu na originalni? Mogu li zamjenski toneri zaista naštetiti printeru i ugroziti korištenje garancije? To su neka od pitanja na koja možete dobiti odgovor u ovom tekstu i uštedjeti sebi ili svojoj tvrtki novac pri sljedećoj kupovini tonera za printer.

Više o tome

Najbolji pokloni za ovaj Božić 

 

Moj toner samo za Vas predstavlja najbolje poklone za ovaj Božić.

Razveselite svoje najdraže ili samog sebe odličnim VR naočalama te zavirite u senzacionalu virtualnu stvarnost, a za one željne dobrog zvuka i muzike predstavljamo moderan bluetooth zvučnik kako bi svoje playliste mogli slušati bilo kada i bilo gdje.

U nastavku pročitajte više i uljepšajte si Božić 2018!

Više o tome

Najbolji printeri za velike tvrtke

U ovom ćemo tekstu dati nekoliko smjernica koje bi mogle olakšati potragu i nabavku printera koji će zadovoljiti potrebe posla u velikim tvrtkama, a pritom neće stvarati nepotrebne troškove održavanja.

Pročitajte preporuku pet najboljih modela printera za velike tvrtke koji bi vam mogli uštedjeti dragocjeno vrijeme.

Više o tome

Najbolji printeri za fotografijeCanon Pixma Pro-100S

Imate mnogo fotografija u digitalnom formatu, a željeli biste ih trajno sačuvati u svom obiteljskom foto albumu? Neke važne fotografije ste nepovratno izgubili zajedno s oštećenim hard diskom, a za druge više i ne znate jesu li na SD kartici ili USB-u i gdje se nalaze? Iako postoje brojni načini za digitalnu pohranu fotografija, činjenica je da foto albumi s polaroid fotografijama još uvijek zauzimaju posebno mjesto u našem domu i srcu jer oživljavaju stare uspomene.

Foto printeri omogućavaju ispis fotografija visoke kvalitete, rezolucije i performansi.

Više o tome

HUAWEI Speaker AM08 - ljepota labuda, glas ptice pjevice

Stigao nam je zvčnik labuđeg izgleda. Malen, zgodan i s imenom sve renomiranijeg proizvođača potrošačke elektronike. 

Nakon otpakiravanja i prvotnog, ugodnog iznenađenja dizajnom, tehnička strana "Labuda" nije nimalo zaostala.

Uostalom da ne duljimo, pročitajte naše utiske.

Više o tome

Pored printera, potreban vam je kopir uređaj, skener, a ponekad i fax? Sve te poslove može uraditi samo jedan uređaj - multifunkcijski printer, poznat i kao AIO (all-in-one).

Više o tome

Neusporediva brzina u odnosu na druge vrste printera i vrhunska kvaliteta ispisa zasigurno su najjači aduti laserskih printera. 

Laserski printeri su stekli veliku popularnost zbog visoke kvalitete ispisa i relativno niskih troškova održavanja.

U ovom tekstu predstaviti ćemo vam top 10 laserskih printera po našem mišljenju a na vama će biti odluka koji vašim potrebama najbolje odgovara.

Više o tome

Najbolji kućni printeri 2018 godine

Sezona je rasprodaja i sniženja, ali i odmora. Ukoliko ste na našoj stranici, a jeste - znači da trebate printer! Mi smo tu da vam olakšamo odabir jer u moru proizvoda sličnih cijena i performansi ne želimo dopustiti da previše vremena, namijenjenih odmoru, potrošite na pretragu zbunjujućih podataka.
A i činjenica je, kupovina printera i nije najzabavnija stvar na svijetu, ali krenimo redom.

Više o tome

Tinte ili toneri? Riješimo dilemu i uštedimo.

Ni vi niste sigurni što je pravi izbor za vas? Dakle, mnogi nam potrošači postavljaju jednako pitanje da li je pravi odabir za njih laserski ili inkjet printer? Odabir smo vam pokušali olakšati u prošlom članku gdje smo analizirali prednosti i nedostatke i jednih i drugih.

Sada ćemo se pozabaviti razlikom između tonera i tinti te Vam olakšati izbor.

Više o tome
  1. 1
  2. 2
  3. 3