Mojtoner.com
*Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn
Info kontakt:
toner@moj-toner.com
  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Živimo u takvim vremenima kada se treba paziti i ne izlagati nepotrebnoj opasnosti, naruči od doma i pričekaj da naša roba dođe k tebi. Ne moraš dolaziti k nama i ne moraš plaćati gotovinom.

Sve što trebaš napraviti je naručiti koristeći kartice i ostvaruješ dodatnih 10% popusta na svoju naruđžbu.

Da biste ostvarili pravo na popust, morate tijekom kupnje kao oblik plaćanja odabrati 

T-Com PayWay (plaćanje karticama).

 

Popust se zbraja sa ostalim popustima i vidljiv je prije obavljene transakcije, pa obratite pozornost na cijenu.

Dodatnih 10% popusta se odnosi samo na zamjenske tonere i tinte. 

 

Akcija traje od 01.08.2020. do 31.08.2020.

Najbolji printeri za fotografije (update 2020.g)Canon Pixma Pro-100S

Imate mnogo fotografija u digitalnom formatu, a željeli biste ih trajno sačuvati u svom obiteljskom foto albumu? Neke važne fotografije ste nepovratno izgubili zajedno s oštećenim hard diskom, a za druge više i ne znate jesu li na SD kartici ili USB-u i gdje se nalaze? Iako postoje brojni načini za digitalnu pohranu fotografija, činjenica je da foto albumi s polaroid fotografijama još uvijek zauzimaju posebno mjesto u našem domu i srcu jer oživljavaju stare uspomene.

Foto printeri omogućavaju ispis fotografija visoke kvalitete, rezolucije i performansi.

Više o tome

Vječita dilema kupcima da li kupiti zamjenski toner ili original toner za njihov printer. Zaključci kao “Original boje su preskupe” i “Zamjenske boje štete mom pisaču” su stvar prošlosti. Ovdje očito postoji mnogo više od toga, stoga smo vam odlučiti dati dovoljno informacija da se vidi u čemu je zaista razlika između originiralnih i zamjenskih tonera i što je dugoročno isplativije.

Više o tome

HP Officejet Pro 8720 – mali DIV i pravi multifunkcijski printer za Vaš ured ili dom

Puno upita dobivamo u stilu: „Koji biste nam printer preporučili za našu malu firmu?“. Kako bismo odgovorili na takvo pitanje uvijek je potrebno postaviti više pitanja o samoj firmi, njezinim potrebama i svakodnevnom poslovanju.

Kako bismo Vam pomogli, ovaj put Vam predstavljamo HP-ov uredski OfficeJet Pro 8720 jedan je od najvećih A4 tintnih višenamjenskih printera.

Više o tome

Nadogradnja software-a za printere s tintama HP953XL

Danas smo od Apexa obaviješteni da je HP nadogradio software printera za tinte HP953XL.

U slijedećoj obavijesti možete pronaći informacije u svezi nadogradnje.

 

Više o tome

Najbolji tintni / inkjet printer


Printate svega nekoliko dokumenata ili tekstova tjedno koji sadrže slike? S vremena na vrijeme želite isprintati kvalitetnu fotografiju ili pozivnicu za rođendan vašeg djeteta? U potrazi ste za kvalitetnim printerom u boji ili možda multifunkcijskim printerom za vaš ured u kojem ćete imati objedinjene funkcije printanja, skeniranja i kopiranja? Ukoliko je vaš odgovor na jedno od prethodnih pitanja potvrdan, a pritom ne želite potrošiti mnogo novca za kupovinu printera, onda je inkjet (tintni) printer najbolji izbor za vas. Uz pomoć inkjet printera dobit ćete fotografije izvanredne kvalitete kao i tekstualne dokumente s veoma dobrom rezolucijom.

Više o tome

Koji toner je tvoj toner?

Da li znaš koje sve vrste tonera postoje? Glavna podjela tonera za printere je na original tonere, zamjenske tonere i obnovljene tonere. Da li znaš koji je tvoj toner?

Često imamo upite tipa 'Je li zamjenski toner dobar izbor za moj printer ili bih ipak trebao kupiti originalni? Kakva je kvaliteta zamjenskog tonera u odnosu na originalni? Mogu li zamjenski toneri zaista naštetiti printeru i ugroziti korištenje garancije?'

To su samo neka od pitanja na koja možete dobiti odgovor u ovom tekstu i uštedjeti sebi ili svojoj tvrtki novac pri sljedećoj kupovini tvojih tonera za printer.

Više o tome

Najbolji pokloni za ovaj Božić 

 

Moj toner samo za Vas predstavlja najbolje poklone za ovaj Božić.

Razveselite svoje najdraže ili samog sebe odličnim VR naočalama te zavirite u senzacionalu virtualnu stvarnost, a za one željne dobrog zvuka i muzike predstavljamo moderan bluetooth zvučnik kako bi svoje playliste mogli slušati bilo kada i bilo gdje.

U nastavku pročitajte više i uljepšajte si Božić 2018!

Više o tome

Najbolji printeri za velike tvrtke

U ovom ćemo tekstu dati nekoliko smjernica koje bi mogle olakšati potragu i nabavku printera koji će zadovoljiti potrebe posla u velikim tvrtkama, a pritom neće stvarati nepotrebne troškove održavanja.

Pročitajte preporuku pet najboljih modela printera za velike tvrtke koji bi vam mogli uštedjeti dragocjeno vrijeme.

Više o tome

HUAWEI Speaker AM08 - ljepota labuda, glas ptice pjevice

Stigao nam je zvčnik labuđeg izgleda. Malen, zgodan i s imenom sve renomiranijeg proizvođača potrošačke elektronike. 

Nakon otpakiravanja i prvotnog, ugodnog iznenađenja dizajnom, tehnička strana "Labuda" nije nimalo zaostala.

Uostalom da ne duljimo, pročitajte naše utiske.

Više o tome
  1. 1
  2. 2
  3. 3