Moja košarica
Pogledajte košaricu
Košarica je prazna
Posebna ponuda! Ne zaboravite provjeriti aktualne akcije!
Moj toner
 

Zamjenski toneri

 

Zamjenski toneri

 

zamjenski toneri infografikaOstati bez tonera prilikom printanja može biti prava gnjavaža, a još i veća kada trebate kupiti novi. Kako biste uštedjeli novac možda se pitate koliko bi vam se isplatilo umjesto originalnog tonera za vaš printer kupiti zamjenski toner. Na tržištu se nalazi velik izbor zamjenskih tonera, ali nisu svi jednako kvalitetni. Imamo 4 dobra razloga zašto biste onima kvalitetnima ipak trebali pružiti priliku!

 

1. Značajna ušteda novca
 

Cijena originalnih tonera uvijek prelazi 100 kuna, a ovisno o printeru kojeg imate ona može biti i preko 500 kn! S druge strane, zamjenski toneri mogu biti od 30 do čak 60% jeftiniji od originalnih, a to je razlika oko koje vrijedi razmisliti pogotovo ako želite smanjiti troškove printanja.

 

2. Nema opasnosti od kvara printera
 

Još jedna predrasuda o zamjenskim tonerima je i da mogu pokvariti printer, a ukoliko je on još uvijek pod garancijom, upravo zbog korištenja zamjenskog tonera servis neće prihvatiti garanciju za popravak. Ipak, postoje zamjenski toneri koji mogu oštetiti vaš printer.

No, kupite li zamjenski toner iz naše ponude, garantiramo vam dug život vašeg printera. Ako se ipak dogodi oštećenje na njemu, kvar će biti otklonjen o našem trošku!

 

3. Kvaliteta je ista kao i kod originalnih
 

Iako je cijena značajno niža, zamjenski toner nema nižu kvalitetu ispisa. Dapače, zamjenski toneri mogu biti i izdržljiviji od originalnih. Proizvođači zamjenskih tonera svjesni su negativne reputacije zamjenskih tonera stoga upravo kvalitetom žele pokazati da mogu biti jednako dobri kao i originalni toneri.

 

4. Zamjenski toneri iz dalekih zemalja mogu biti kvalitetni
 

Znamo biti sumnjičavi prema proizvodima iz Kine, pogotovo nepoznatih tvrtki za izradu zamjenskih proizvoda. Zamjenske tonere iz naše ponude proizvodi jedna od najvećih tvornica u svijetu u vlasništvu tvrtke Ninestar, u Kini.

Upravo zato jer smo svjesni kvalitete njihovih proizvoda, ali i nepovjerenja prema nepoznatim tvrtkama dajemo 100% garanciju kvalitete kako bi otklonili sve sumnje. Svakako provjerite nalazi li se zamjenski toner koji vam treba u našoj ponudi!