Moja košarica
Pogledajte košaricu
Košarica je prazna
Posebna ponuda! Ne zaboravite provjeriti aktualne akcije!
Moj toner
 

Prednosti online nabave uredskog materijala

 

Prednosti online nabave uredskog materijala

 
Prednosti online nabave uredskog materijala

Internet je donio revoluciju u gotovo svim aspektima života, pa tako i u načinu kupovine. Online mogućnost naručivanja je uvelike pojednostavnila način i postupak na koji obavljamo našu kupovinu. Zbog brojnih prednosti i pogodnosti internet kupovine, sve veći broj ljudi radije kupuje online nego u konvencionalnim prodavnicama. Puno je prednosti online kupovine, a u nastavku teksta ćemo nabrojati samo neke od njih na primjeru naručivanja uredskog pribora i potrošnih materijala.


Ne postoji radno vrijeme internet prodavaonice

Željene proizvode možete naručiti u bilo koje doba dana i bilo gdje se nalazili. Takva pogodnost najviše dolazi do izražaja kada tijekom svog radnog vremena primjetite da su vam zalihe nekih uredskih materijala pri kraju ili već potrošene, pa ćete nakon toga sjesti za računalo i odmah naručiti ono što vam treba. Ne morate raditi popis i nakon toga ići u kupovinu, a ako naručujete u prodavaonicama koje imaju skladište u Hrvatskoj, vrijeme isporuke će biti iznenađujuće kratko (u roku od max 48 sati ako se ne radi o otocima).


Ušteda vremena

Poznata izreka kaže: „Vrijeme je novac!“ i sigurno ste se već puno puta uvjerili u istinitost ove tvrdnje. Stoga, nemojte trošiti svoje vrijeme uzalud. Današnji način života je dosta ubrzan i često ne stignemo do trgovine nešto kupiti bilo da smo na poslu, fakultetu ili doma, te je tu velika prednost online kupnje jer u par klikova obavimo kupnju gdje god se nalazili. Tako nećete potrošiti cijelo popodne ili više u potrazi za željenim proizvodima. Znamo vrlo dobro kako je teško snaći se u mnoštvu šarenih polica koje nas najčešće mame prema najskupljim proizvodima.


Kupite odmah sve željene proizvode

Često smo svjedoci da u trgovini nema baš onog artikla kojeg želimo kupiti (a kolegica vam želi samo tu kemijsku ili bilježnicu i ni jednu drugu). To se događa iz razloga što je često skladište fizički udaljeno od same poslovnice ili poslovnica nema kapacitet da izloži apsolutno sve proizvode koje ima u ponudi. Da bi to izbjegli jednostavno kupujte online gdje imate sve proizvode sa detaljnim opisom i specifikacijama nadohvat ruke na jednostavan način. Ne morate ići u gužvu, voziti se po gustim prometnicama, gubiti vrijeme tražeći slobodno parkirno mjesto ili tražiti proizvode po policama raznih trgovina te na kraju nezadovoljni otići doma praznih ruku zbog toga što niste našli traženi proizvod.


Brzo uspoređivanje cijena

Znamo koliko je nekada teško pronaći pravu cijenu nekog proizvoda na polici, pogotovo ako se radi o sitnim stvarima poput olovaka, gumica, šiljila ili bilježnica sa raznih veličina i dezena. Ovakvim načinom nećete imati neugodna iznenađenja na blagajni (uostalom, u bilo kojem trenutku možete provjeriti iznos koji imate u košarici, pa zatim opet nastaviti kupovinu). Osim toga, jednim klikom možete cijenu jednog proizvoda usporediti s drugim ili pak proizvode u određenoj kategoriji poredati prema cijeni, uzlazno ili silazno.

Različite mogućnosti plaćanja


Na kraju dolazimo do najbitnije stavke, a to je plaćanje. Najpouzdanije internet trgovine nude mogućnost za sve vrste plaćanja: pouzećem, karticom/internet bankarstvom (jednokratno ili na rate), te virmanom (općom uplatnicom). Plaćanje pouzećem je super rješenje ako prvi puta naručujete u nekoj internet trgovini, a kada se uvjerite u vjerodostojnost i poštenje te trgovine, tada možete bez straha koristiti sve pogodnosti kartičnog plaćanja.