Novosti - Najbolji kućni printeri
*Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn
Info kontakt:
toner@moj-toner.com

Najbolji kućni printeri 2018 godine

Sezona je rasprodaja i sniženja, ali i odmora. Ukoliko ste na našoj stranici, a jeste - znači da trebate printer! Mi smo tu da vam olakšamo odabir jer u moru proizvoda sličnih cijena i performansi ne želimo dopustiti da previše vremena, namijenjenih odmoru, potrošite na pretragu zbunjujućih podataka.
A i činjenica je, kupovina printera i nije najzabavnija stvar na svijetu, ali krenimo redom.

Ono što biste prvo trebali napraviti je jasno identificirati vaše potrebe. Ako niste sasvim sigurni koji printer odgovara vama i vašim potrebama, svakako pročitajte naš vodič za kupnju printera. U vodiču smo objasnili sve što trebate znati, razlike između laserske i inkjet tehnologije, funkcionalnosti koje trebate uzeti u obzir, različite primjere kako bismo vam olakšali odluku te vam pomogli da ne nasjednete na reklamnu kampanju određenog proizvođača, nego odaberete uređaj u skladu s vašim potrebama.

Bilo da radite u uredu ili od kuće, dobar printer je neophodan. Postoje stotine modela na tržištu a mi smo izdvojili nekolicinu, i to na osnovu naših ali i iskustava naših klijenata.

Canon Pixma MG5750                                                     Canon Pixma MG5750
Cijena: 764,06 kn sa PDV-om     

Uz moderan izgled i obilje značajki, najnoviji višenamjenski pisač tvrtke Canon (MFP) dizajniran je za kućnu uporabu. Neke od značajku su Wi-Fi kompatibilnost s mobilnim uređajima i uslugama, automatsko dvostrano ispisivanje za uštedu papira i LCD zaslon za brzi odabir slika prilikom ispisa iz albuma punog fotografiranja.

Troškovi ispisa impresivno su niski za kućni inkjet printer ako koristite Canonova XL punjenja, a pet zasebnih spremnika s tintom nećete često mijenjati ako ispisujete puno crno-bijelih stranica. Iznenađujuće je brz, bez obzira što printate, a niska cijena čini ga odličnom vrijednošću za novac.

 

EPSON WorkForce Pro WF-8510DWF
Cijena: 6.860,00 kn sa PDV-om

Ispišite do 34 stranice u minuti (ppm) u boji i crno-bijele, uz ISO brzine ispisa od 24 str/min za obje strane. WF-8510DWF omogućuje automatsko dvostrano ispisivanje A4 i A3 ispisa za ekološki prihvatljive i poslovne rezultate, te omogućuje dvostrano skeniranje. Skalabilne dodatne ladice za papir imaju najveći kapacitet od 1.831 listova. PrecisionCore tehnologija omogućuje kvalitetu ispisa i pouzdanost pri brzinama potrebnim za uredsko i industrijsko printanje. Odabirom ovog snažnog modela zasigurno ćete biti zadovoljni.

 

HP OfficeJet Pro 7720 Wide Format All-in-One

Cijena: 1.413,55 kn sa PDV-om

HP OfficeJet Pro 7720 Wide Format All-in-One

HP OfficeJet Pro 7720 nudi odličan omjer cijene, performansi i značajki. Veći je od uobičajenih uređaja slične vrste ali iz opravdanog razloga, naime omogućuje ispis na A3 papiru. Ova činjenica je iznimno korisna ukoliko vaš posao iziskuje ispis planova, plakata ili proračunskih tablica u praktičnijim dimenzijama.

Osim mogućnosti tiska A3 formata, 7720 može ispisivati s obje strane listova i ima automatsku ulagač dokumenata od 35 komada za automatizirano slanje faksova ili ispis kopija. Također odlikuje ga sučelje osjetljivo na dodir koje ubrzava sam posao.

Ključni podaci:
Tehnologija - inkjet u boji; Maksimalna razlučivost ispisa: 1,200 x 1,200dpi; Dimenzije (WxDxH): 585 x 445 x 306 mm; Težina: 15,5; Maksimalna veličina papira: A3

Samsung SL-C430W Wireless Colour Laser Printer
Cijena: 1.225,00 kn sa PDV-om

Samsung SL-C430W omogućuje iznimno jednostavan ispis. Za ispis, skeniranje ili slanje faxa, jednostavno se povežite s mobitelom. SL-C430W je brz, iznimno učinkovit zahvaljujući tipci One Touch Eco i Easy Eco Driver i trenutno ga nudimo po izvrsnoj cijeni.

Canon Pixma MG2550OS Canon Pixma MG2550OS
Cijena: 385,00 kn sa PDV-om

Ako ste u potrazi za printerom niske cijene i sasvim pristojnim performansama onda je Pixma MG2550OS izbor za vas. Iznimno je jednostavan za korištenje a kao nagradu za odabir ovog printera dobivate ispis dokumenata i fotografija visoke kvalitete.

 

 Epson Expression Photo HD XP-15000

Epson Expression Photo HD XP-15000XP-15000 glasi kao jedan od najboljih inkjet printera za fotografe amatere. Dakle, ukoliko tražite izvrsne performanse za ispis fotografija uz razumnu cijenu, ne tražite dalje. Dodatnu vrijednost za novac mu daje mogućnost ispisa fotografija bez obruba na formatu A3+. Usprkos veličini papira koju prima, XP-15000 je iznenađujuće kompaktan, samo 10 cm širi od odgovarajućeg A4 uređaja.
Iznimno je brz. Testiranje je pokazalo da 6 razglednica printa za 90 sekundi, a dvije fotografije za pet minuta. Kvaliteta je besprijekorna, slike su jasne a detalji prirodni. Mana mu je ispis običnog papira, gdje je tekst čitljiv i dovoljno oštar ali niti malo impresivan. Dužni smo dodati, nije pretjerano jeftin za održavanje ali toga ste zasigurno svjesni.

 

Canon i-Sensys LBP7780Canon i-Sensys LBP7780Cx

Canonov laserki printer u boji, definitivno nije za svakoga, pogotovo zbog cijene koja je prilično visoka, ali ako imate prostor i dovoljno novca, impresionirat će vas brzina i kvaliteta ispisa ovog uređaja. Čitave 32 stranice u minuti u crnoj ali i u boji, uključuje standardno dvostrano ispisivanje i može se nadograditi s dodatnom drugom ladicom za papir od 500 listova, povećavajući ukupni kapacitet do 1100 listova.

Povezivanje preko USB ili Gigabit Ethernet-a, USB priključkom za izravno ispisivanje i podrškom za mobilne uređaje koji koriste Canonov iOS i Android aplikacije, LBP7780Cx je višenamjenski printer koji proizvodi briljantno oštar crni tekst zajedno s živim bojama i oštrim detaljima. Ako ste u potrazi za multifunkcionalnim aparatom, ovaj model je zasigurno i naša preporuka.

Nadamo se da smo pomogli i skratili vrijeme potrage za uređajem po vašoj mjeri. Naravno, za sve dodatne informacije, smjernice i uvjete stojimo na raspolaganju.

Ne zaboravite pregledati i ostalu ponudu na našem web shopu.

Natrag na novosti