Novosti - Difuzor zraka za privlačan ambijent
*Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn
Info kontakt:
toner@moj-toner.com

 

Difuzor zraka za privlačan ambijent

 

Difuzor kao dodatna pomoć našem imunološkom sustavu i smanjenju stresa

Ovaj minijaturni difuzor zraka u našoj ponudi primjenjuje se za poboljšanje kvalitete zraka u prostoru u kojem boravite. Ukoliko u difuzor sa vodom umiješate eterična ulja ona će isparavati u zrak. S obzirom da eterična ulja imaju protugljivična, antivirusna i antioksidativna svojstva na taj način zapravo pomažete svom imunološkom sustavu. Osim toga, ovisno o uljima koje koristite možete ih primijeniti i kao pomoć za uklanjanje suhoće vaše kože.

 

Difuzori zraka dolaze u različitim veličinama a prednost aroma difuzora u našoj ponudi je u njegovim iznimno malim dimenzijama. On je dovoljno malen da stane u vaš dlan tako da se lako uklapa i ne zauzima puno prostora. Također je i nenametljive, diskretne boje pa ne skreće pozornost. Potpuno je decentan i time zgodan i kao poklon.

 

Osim navedenih svojstava bitan element je i ugođaj pa ističemo da ovaj osvježivač zraka ima i LED osvjetljenje za dodatan umirujući efekt. Te pruža pravi ugođaj aromaterapije i pomaže u opuštanju od stresa i tjeskobe.

Difuzor zraka kao pomoć suzbijanju neugodnih mirisa

Jeste li znali da je potrebno, da bi supstanca mirisala, da ima svojstvo isparavanja? Iz tog razloga, na primjer, ne možemo osjetiti miris mramora i stakla. Poznato je da ugodni mirisi izazivaju pozitivne osjećaje i ostavljaju bolji dojam. Tako da su mirisi za prostor koji isparavaju odlični za uklanjanje neugodnih mirisa.

Osim svježine i zadržavanja ljupkog mirisa osvježivači prostora mogu i drugima dolazak u Vaš dom ili ured učiniti upamtljivim i ugodnim.

Difuzor akcija

Mini difuzor mirisa 130 ml inače redovne cijene od 149,99 kuna sada je na akcijskoj cijeni od 74,99 kuna! U cijenu je uključen PDV!

Sve što je potrebno je klik na ovaj link i u Vaš ured ili dom dostavljamo aparat koji će raspršiti potrebnu svježinu po Vašem prostoru.

Zanimljivosti o mirisima

Ako se ne možete odlučiti koje mirise bi koristili napisati ćemo par zanimljivosti koje Vam mogu pomoći u odluci. Mirisi jabuke, a naročito lavande, pojačavaju aktivnost dijela mozga koji utiče na opuštanje. Miris zelenih jabuka navodno olakšava glavobolje, dok miris južnog voća budi optimizam u čovjeku. 

Aroma difuzor u našoj ponudi pruža i do 7 sati upotrebe sa jednim spremnikom, iskoristite potencijal i učinkovito poboljšajte kvalitetu zraka i raspoloženje.

Savjeti za dom

Danas, s obzirom na vrijeme u kojem se nalazimo posebno je važno brinuti o suhoći dišnih puteva i osigurati da dobro funkcionira dišni sustav. Koristite zato kvalitetna esencijalna ulja koja mogu raditi za Vas kao maleni ovlaživač zraka. Smanjujući ujedno i broj bakterija i gljivica u prostoru i pomažući pri opuštanju uma, smanjenju stresa i tjeskobe.

Difuzorom zraka spriječite moguće probleme sa zdravljem pazeći i na pravilnu razinu vlage u vašem domu, a ujedno produljite vijek namještaju i građevini oko sebe. Suho drvo može izgubiti oblik i uzrokovati strukturno starenje. Pravilni sadržaj vlage pomaže u sprječavanju pucanja drvenog namještaja.

Natrag na novosti