Novosti - Najbolji pokloni za ovaj Božić
*Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn
Info kontakt:
toner@moj-toner.com

 

Najbolji pokloni za ovaj Božić

 

Samim razvojem tehnologije i njenih proizvoda i usluga, pokloni koje možete darovati Vašim najdražim postaju sve suvremeniji i pametniji. Blagdansko vrijeme u kojemu se nalazimo jako je ubrzano te iziskuje puno vremena. Kako bi vam uštedili vrijeme i novac odlaskom u više prodavaonica, omogučili smo Vam da pretragu obavite preko webshopa Moj toner

 

Stoga ćemo Vam u ovom tekstu pomoći izabrati najbolji poklon za ovaj Božić.

 

Forever VRB-300 3D naočale

U više navrata baš ste Vi slali upite za VR naočale, a sada Vam moj toner za ovaj Božić predstavlja Forever VRB-300 naočale.

Sa ovim naočalama zavirite u svijet virtualne stvarnosti i uživajte u nadolazećim blagdanima.

VR naočale danas su postale obvezan komad opreme za sve istinske ljubitelje virtualnog svijeta. Ovaj uređaj pokreće pametni telefon dajući korisniku uvid u carstvo tisuća besplatnih aplikacija, igara i filmova na internetu, pregledavanje VR videa, a sve u zadivljujućem 3D-u i virtualnoj stvarnosti. Većina naočala omogućuje super učinak 3D slike, potpunu izolaciju od vanjskog svijeta, bogate boje i kontrast, prilagođavanje vidne razdaljine, postavljanje držača za glavu, a mnogi modeli uz pomoć otvora za ventilaciju skrbe i za to da naše oči prilikom nošenja budu što manje opterećene.

VR naočale funkcioniraju tako da se pametni telefon umetne u mjesto predviđeno za to i istog se trena pokrenu besplatne igre, aplikacije, slike i filmovi iz cijelog svijeta u 3D tehnologiji. Tako je moguće šetati ulicama Vašeg omiljenog grada, upoznati svemir, ili jednostavno gledati 3D video zapise na internetu.

Održavanje VR naočala je potpuno jednostavno i osim povremenog čišćenja priloženim krpicama od mikrovlakana, ne zahtijevaju posebnu brigu. Može ih se koristiti bilo gdje i bilo kad, a kompatibilna su s većinom današnjih modela i brandova mobilnih telefona, računala i igraćih konzola.


Provjeri odličnu ponudu i još danas izaberi svoje VR naočale!


Specifikacije:                                                                               ForeverVRB300      

Ugrađeni funkcijski gumbi
Podešavanje objektiva                                             
regulacija fokusa
Odgovaranje na telefonske pozive
Fotografirati
Podesiva, elastična traka za glavu                                                           
Kontrola zvuka
Zgodan držač telefona
Opcije glazbenog playera

Ostale značajke:

Bluetooth
Ugrađena baterija 200 mAh
Kompatibilni uređaji od 4,5 "do 5,5"
Kompatibilnost sustava Android i iOS
Protok zraka(ventilacija

 

*Cijena: 145,00 kn sa PDV-om (moj-toner.com)

 

 

 Bluetooth zvučnik BS-400 grey

U potrazi ste za prijenosnim bluetooth zvučnikom, ali ne znate gdje točno pronaći najkvalitetnije po najnižoj cijeni? Nemate vremena za hodanje po trgovinama i želite kupovinu obaviti preko interneta? Moj toner je najbolje mjesto za to.

Bluetooth zvučnik BS-400 savršen je glazbeni pribor za entuzijaste dobrog zvuka. Uređaj omogućuje slušanje glazbe na nekoliko načina - putem Bluetooth tehnologije, memorijskih kartica ili slikovnih uređaja. Ugrađena baterija kapaciteta 2000 mAh omogućuje do 8 sati reprodukcije glazbe. Preko zvučnika možete primati pozive. Elegantan dizajn proizvoda s praktičnim prijenosnim držačem. Uključen je mikro USB kabel.

Prijenosni bluetooth zvučnici mogu se bežično povezati sa svim pametnim uređajima poput telefona, tableta i računala. Na zvučnik može biti spojeno veći broj pametnih telefona, tableta ili drugih elektroničkih uređaja. Imaju ugrađenu bateriju koja ti omogućava reprodukciju glazbe i drugih sadržaja veći broj sati

 

Specifikacije:                                                                              bluetoothzvucnik

Aux
BatteryLi-ion 2000 mAh
Vrijeme punjenja baterije do 10 h
Bluetooth3.0
Podrška za kartice do 32 GB - microSD
Efektivno područje rada 10 m
USB
Ulazni napon 5 V DC
Vrijeme reprodukcije glazbe 8 sati

 

 

*Cijena: 199,00 kn sa PDV-om (moj-toner.com)

 

 

 

 

 

 

 

Natrag na novosti