Novosti - Recenzija: Printer HP laserJet M12W
*Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn
Info kontakt:
toner@moj-toner.com

Recenzija: Printer HP laserJet M12W

printer HP M12W

Printer koji savršeno odgovara kućnom uredu ili uredu u kojem se nalazi maksimalno 3-5 osoba, a evo i zašto je to tako.

 

Tijekom svog radnog dana ispisujete između 50-100 stranica.

Ispis u boji nije predmet vašeg poslovanja.

Mjesto koje ste namijenili printeru skromnih je dimenzija.

I želite pristupačnu cijenu svaki puta kad trebate novi toner.

 

HP LaserJet M12W je printer za vas.

 

Podržava ispis do 19 stranica u minuti. Performansama je najbolji kada printate do 2000 dokumenata mjesečno. Ovo je najmanji od svih HP-ovih laserskih printera. I dobra je alternativa printeru Canon Pixma MG5750 o kojem smo pisali ovdje.

 

To je printer niže cjenovne kategorije ako govorimo i o samom uređaju ali i o tonerima potrebnim za njegov rad. Ne koristi bubanj, što ide u prilog niskim troškovima održavanja. Toner nosi oznaku HP CF279a i dostupan je u zamjenskoj varijanti po vrlo povoljnoj cijeni.

Cijena ispisa po stranici, pri korištenju zamjenskog tonera iznosi 9 lipa. Kada želite ostvariti maksimalnu vrijednost a posebno ste orijentirani na cijenu, svoj zamjenski toner naručite ovdje.

 

Kako bismo vama pomogli da kvalitetno odaberete printer prema svojim potrebama, zamolili smo naše dugogodišnje klijente da prenesu svoje dojmove.

Tako su pozitivni komentari bili u smjeru povoljne cijene printera ali i zamjenskih tonera što u velikoj mjeri olakšava vođenje poslovanja u manjim uredima. Kvaliteta ispisa ali i brzina ispisa je vrlo zadovoljavajuća jer se radi o laserskom printeru koji podržava samo crno bijeli ispis i rezultati su tu nemjerljivi u odnosu na tintni printer.

 

Wi-fi opciju nešto je zahtjevnije postaviti jer ovisi kakav operacijski sustav koristite. No ako vam ova značajka nije posebno važna, odnosno printer može biti žičano povezan na računalo, ovih problema nećete imati.

Ne podržava printanje direktno sa iPhona i iPada, ali možete ga putem usb kabla spojiti na MAC (OS X) uređaje i radit će sasvim u redu.

 

Vjerujemo da vam je ova recenzija printera pomogla pri odabiru. Više informacija slobodno zatražite na telefon 01/2452-703 ili mail toner@moj-toner.com.

 

HP LaserJet M12W printer možete naručite putem webshopa ovdje.

 

Natrag na novosti