Novosti - HP Officejet Pro 8720 – mali DIV i pravi multifunkcijski printer za Vaš ured ili dom
*Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn
Info kontakt:
toner@moj-toner.com

HP Officejet Pro 8720 – mali DIV i pravi multifunkcijski printer za Vaš ured ili domHP OfficeJet pro 8720 slika

 

 

Puno upita dobivamo u stilu: „Koji biste nam printer preporučili za našu malu firmu?“. Kako bismo odgovorili na takvo pitanje uvijek je potrebno postaviti više pitanja o samoj firmi, njezinim potrebama i svakodnevnom poslovanju.

Kako bismo Vam pomogli, ovaj put Vam predstavljamo HP-ov uredski OfficeJet Pro 8720 jedan je od najvećih A4 tintnih višenamjenskih printera.

 

 

Pravi multipraktik

HP Officejet Pro 8720 je tintni pisač u boji koji sadrži skener, faks uređaj i kopirni uređaj te čija veličina odskače od ostatka ponude tintnih uređaja.

Velika kontrolna ploča osjetljiva na dodir intuitivna je te je svakako bonus koji ne treba zanemariti, kako zbog praktičnosti tako i zbog samog vizualnog efekta. Ovaj zaslon omogućuje jednostavno prebacivanje različitih funkcija i HP-ovih aplikacija za pisač na webu i automatski vodi korisnika kroz početne korake podešavanja.

HP printer officejet pro 8720 Ako uglavnom ispisujete grafike u boji ili infografike, Officejet Pro 8720 će vam dobro poslužiti jer ovaj pisač je u stanju proizvesti visokokvalitetnu grafiku i to s najnižim troškovima ispisa u boji.
Odličan je izbor za manje firme (ali i kućnu upotrebu) s žičnim i bežičnim umrežavanjem i USB priključkom. Gornji dio sadrži plošni skener s automatskim ulagačem dokumenata od 50 listova (ADF).

Ladica za papir ima 250 listova, ali ako ju trebate proširiti možete dodati još jednu ladicu za papir za ukupno 500 stranica. Pisač i skener podržavaju automatski obostrani ispis, tako da ste u mogućnosti ispisivati, skenirati, kopirati ili faksirati dvostrane dokumente. Također, posjeduje NFC za brzo i jednostavno uparivanje s mobilnim uređajima.

 

 

Ispis

Officejet Pro 8720 svrstava se u sredinu ponude kada je u pitanju brzina ispisa. Međutim u stvarnosti u standardnom jednostranom ispisu tekstualnog dokumenta ispisuje 24 stranicu u minuti što je iznad HP-ove deklarirane brzine. I ispisi u boji su prilično brzi: 20 stranica u minuti za grafiku je znatno iznad prosjeka. Srećom, ova brzina ne dolazi po cijenu kvalitete: crni tekst je bio oštar i taman, a grafika je jaka i bez očitih zrnaca ili pruga.
Kvaliteta fotokopiranja također je na zavidnoj razini. Pojedinačne kopije trajale su oko 14 sekundi, a mono kopiju od 10 stranica 65 sekundi. Za isti posao u boji trebalo je 90 sekundi, što je još uvijek prilično brzo. Performanse skeniranja malo su manje impresivne: skeniranje A4 formata od 300 točaka po inču (dpi) traje samo devet sekundi, dok skeniranje fotografija u većoj rezoluciji traje do 46 sekundi.

Zaključak

Iako ovaj multifunkcijski printer nije savršen ali je općenito vrlo dobar uređaj te uz nisku cijenu tinti predstavlja logičan izbor.

Tinte za ovaj uređaj možete pronaći na našem webshopu moj-toner

 

SPECIFIKACIJE

Karakteristike: Multifunkcijski Ink Jet A4 pisač + Faks
Rezolucija: 4800 x 1200 dpi
Brzina ispisa c/b A4: 24 str/min
Brzina ispisa u boji A4: 20 str/min
ADF (Automatski uvlakač papira): do 50 listova
Obostrani ispis: standardan
Rezolucija skenera: do 1200 dpi
Control panel: 10.92 cm (4.3") Colour Graphic Display touchscreen
Sučelje: 1 USB 2.0, 1 Host USB, Ethernet,Wireless 802.11b/g/n, 2RJ-11, e-Print
Ulaz papira: 250 listova A4
Tinte za printer HP 8720: No.953/953XL/957XL
Dimenzija: 499.5 x 449.7 x 339.1 mm
Težina: 18,51 kg

Natrag na novosti